Artikelarkiv

Nyheter!

I Januari nästa år ska jag låta Tindra&Nemo häcka, det blir första gången för dom. Dom verkar trivas väldigt bra med varandra, putsar och tvättar varandra :) (Äkta regnbågsundulater)
Läs mera

Nytt i holken!

Idag kika jag in i Penny&Spots holk, och där låg ett litet varmt ägg! :) Detta blir Penny&Spots tredje kull, så får vi hoppas att där blir några små ungar :)
Läs mera

Nyheter!

Den 10/7 flyttade Isadora in i flocken. Eftersom Candy förlora sin tjej så kände jag att det behövdes en ny liten dam i flocken. Bilder på lilla Isadora finns under "Mina undulater" :) Den andra nyheten är att jag har satt Bonnie&Blue i häck så får vi se vad om händer, det är nytt för dom båda...
Läs mera

Nyheter!

Jag satte Bonnie&Blue och Smulan&Lillen på häck lite tidigare, men tyvärr vissar dom inte något intresse för att häcka. Så jag får vänta lite. Jag kommer informera här på hemsidan när dom får pröva igen.
Läs mera

Nyhet!

Om runt 2,5 månad så kommer jag sätta Bonnie&Blue i häck, det blir första gången för dom så får vi hoppas att det blir någon söt liten unge. Jag kommer förmodligen även sätta Lillen&Smulan i häck, det blir första gången för dom också, så får vi hoppas att det går lika bra för dom som för...
Läs mera

Nytt i holken! & Undulatungar till salu

Nu börjar ungarna bli väldigt stora, Första ungen är leveransklar om ca 2-3 veckor. Jag kan inte säga kön på dom än men jag vet att där är en hona ev två. Bilder på ungarna finns under "Nytt i holken" och "Undulatungar till salu". Hör av er om ni är intresserade! :)
Läs mera

Nytt i holken!

Nu börjar ungarna bli riktigt stora :) Nya bilder finns under "Nytt i holken".    Jag ber om ursäkt får dålig uppdatering på hemsidan jag är fortfarande på praktik om dagarna och det kommer jag att vara en tag framöver, jag uppdaterar så fort jag kan :)
Läs mera

Nytt i holken!

Det växer så att det knakar i holken! Tyvärr har dom 2 sista äggen i holken inte kläcks, men där är 6 små syskon i holken :) Nya foton fins under "Nytt i holken" :)
Läs mera

Nyheter! & Nytt i holken!

Det var ett tag sedan jag uppdatera hemsidan, detta då jag är på praktik om dagarna. Jag uppdaterar så ofta jag kan och hinner :) Nu till den glad nyheten om hur det går i Lizzie&Candys holk, där är nu 6 ungar och två ägg kvar :) Nästa ägg kläcks på fredag. Nya foton finns under "Nytt i...
Läs mera

Nyheter! & Nytt i holken!

Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att uppdatera, då jag är på praktik om dagarna så blir det dåligt med tid.   Här kommer uppdateringen! Det blev 8 befruktade ägg och två av äggen är kläckta! :) För foto gå in under "Nytt i holken".
Läs mera